exe1987 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Chodzi mi o to w której wersji wyjścia są pozłacane a w której kolorowe, jaki to ma wpływ. Chodzi mi o to jaką wersję dostane w PROLINE ta za 109 zł, na focie jest ze złotymi wyjściami(podobno lepsza) ale z tego co widze duuużo więcej np na allegro jest z wyjściami kolorowymi Troche zamotalem ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ta z Proline ma wbrew zdjeciu kolorowe. Ale jesli nie masz super glosnikow i wypasionych kabli (tak 20zl/metr to minimum ;) ) to nie masz co sobie glowy zawracac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 exe 1987 a odbiegając (troszkę ) od tematu przemyśl czy musisz brać w sklepie PROLINE sam osobiście mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą , jak również poszukaj na necie inni też za bardzo jej nie chwalą . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturJak Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Złote ma tylko ZS. Wiem, bo miałem Audigy 2 Gamer (identyczna z OEM), a teraz mam Audigy 2 ZS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Ja tam z prolina kupuje wszystko i nie narzekam, i mam go pod domkiem, a co do glośników to mam samoróbki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...