noobnoob Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Na wstepie ZAZNACZAM ze jestem lekko zielony wiec prosze o wyrozumialosc. Mianowicie Nagrywam soebie filmik z gry we Frapsie HALS-SIZE bez dzwiekow (niewiem dlaczego bo mam ustawione z) i 30 sec zajmuje 70 mb duzo troche I powiedzcie mi czy to da sie zminic we Frapsie ?? a jesli nie to czy znacie jakis inny dobry program ?? Z góry Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Na wstepie ZAZNACZAM ze jestem lekko zielony wiec prosze o wyrozumialosc. Mianowicie Nagrywam soebie filmik z gry we Frapsie HALS-SIZE bez dzwiekow (niewiem dlaczego bo mam ustawione z) i 30 sec zajmuje 70 mb duzo troche I powiedzcie mi czy to da sie zminic we Frapsie ?? a jesli nie to czy znacie jakis inny dobry program ?? Z góry Dzieki 1718956[/snapback] Fajna ta gra nowa HALS-SIZE? :lol: Bo filmik nie jest skompresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmagic Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Chodzilo mu o o rozmiar nagrywanego obrazu mozna nagrywac albo full size albo half size. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 jak kolega wyzej wspomnial musisz to jeszcze skompresowac do avika bo tak pewnie masz czystego mpga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe30 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Fraps zgrywa do czystego piku .avi nie skompresowanego.Nie przejmuj sie tym zrzucone aviki poskładasz programem np.Win.Movi markerem a potem skompresujesz divixem i z np. 500MB pliku avi zrobi ci sie nawet 40 MB innego formatu zaleznie od użytego kodeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Podczepise sie pod bytanie a co zrobic zeby byl dzwiek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...