AragornPL Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Witam! Zamierzam kupić Chiefteca, a w starym CodeZgonaTorze będzie siedział el0 Celeron 300MHz i Siemens D1064 oraz inne graty... Planuje zmoddować tego CodeZgona, ścianki pomaluje czarny Hammerite, a czym "front" plastikowy, żeby był "miły" w dotyku, nie odpadało to czym go pomaluje (spray, farby - co proponujecie?) i nie wyglądało to tandetnie... Co polecacie? Pzdr. AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja swojego kompa pomalowałem sprayem (głośniki, klaiatura i buda) bardzo fajnie to wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 nie kupuj chiefteck bo ci avast nie bedzie działał ;) Front pomaluj podkładem do plastiku a potem szprejem, masz pełno takich tematów na modyfikacjach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 a ile kosztuje spray? bo sie nie orientuje w cenach, a nie chce zakladac nowego tematu ;] a co do budy. ja stara pomalowalem farbami do malowania po szkle! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Szpreje motipa kosztują chyba dzieś koło 1x zł, nie wiem dokładnie wybierz sie do motoryzacyjnego i zapytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja kupowałem koło 8-11zł (zależy ok firmy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...