Piter_82 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mam GF 6600 i ostatnio próbowałem zaktualizować stery z ver. 71.89 na 78.01. Niestety nic z tego nie wyszło, gdyż po restarcie komp zachowywał się tak jak gdyby żadnych sterowników nie było :sad:. Podobnie jest z nowszymi ver. 81.85. gdy potem zainstaluję wersję 71.89 wszystko jest oki. Czy ktoś spotkał się z czymś takim ???? Z góry dzięki za odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 u mnie bywaly wlasnie tez problemy tzn jak aktualizuje sie z wersji 66 na np jak mam pobecnie 78,01 jest wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 może usuń pierw stare DriverCleanerem a później instaluj nowe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Właśnie. Dobra uwaga ; ]. Popróbuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_82 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Dzięki za radę. Rzeczywiście zastosowanie Driver Cleaner'a pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...