paulo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba nie rozumiem w czym tkwi problem. Czemu musisz się przyzwyczaić ? Jako przykład podałem Ci ROX'a, którego sam używam, poszukasz to znajdziesz jeszcze inne. Co za problem żeby znaleźć taki "manager plików", który Ci odpowiada i zacząć go używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Dudereno Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 poniewaz niemoge znalezc. wpisywanie w google "menager plikow/okien" wyswietla wyniki do programow ala total comander...widocznie zle szukam... rox jest ciekawy ale nie o to mi chodzi szukam czegos bardziej windowsowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 http://www.rwo.pl/zamienniki.html#2 http://www.google.com/linux?hl=en&lr=&q=fi...der&btnG=Search Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 google.pl/linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Dudereno Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 tzn. jezeli chodzi o zamienniki to glownie sa tam programy typu tcmd a wiekszosc linkow i tak niedziala. co do googla to niewyszukuje niczego innego niz po wpisaniu "file menager"... np o metacity dowiedzialem sie od kumpla google nieznajduje takowego. ale mam ciagle mam problem z gnome 2.12 no niemoge znalesc linku do serwera na ktorym sie znajduje by moc go aptem sciagnac, paczki tez nieznalazlem a szukalem wielorako (deb sources.list itp). oczywiscie wiem ze niejestem dobrym poszukiwaczem i dlatego chcialbym was prosic o pomoz w znalezieniu odpowiedniego serwera... chyba ze niema gnoma 2.12 dla debiana (zrodel tesz nieznalazlem choc akorat ich specjalnie nieszukalem). niewiem albo gnoma niema albo znalazlem dowod na to ze google nie dokonca jest takie wspanial :P to jak towarzysze, pomozecie? :D aha tu jest moja sources lista z wynikami ktore ja znalazlem ale na ktorych juz gnoma niema, te zachaszowane serwery sa niedostepne albo nan ich tez nic niebylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) mogę spytać po kiego grzyba Ci paczki dla różnych wersji debiana (unstable, testing, stable)?? czego używasz do ściągania pakietów? apt_get czy aptitude? aptitude pokazuje Ci w jakiej wersji jest dany pakiet. [+] http://www.debian.org/distrib/packages#view tutaj masz pakiety jakie są dostępne dla poszczególnych dystrybucji debiana najświeższy gnome jest w unstable (2.10.2.4) Edytowane 22 Listopada 2005 przez elKuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Dudereno Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 bo ktos powiedzial mi ze gnome 2.12 jest jako testing i ze wogule moze go niebyc a jezeli bedzie to na prywatnych serwerach wiec zaczolem szukac takowych linkow min znalazlem czyjes sources.listy wiec wklejalem wszystko na chama z mysla ze a nusz tu bedzie, tak na wszelki wypadek z mysla ze oczyszcze sobie liste jak tylko uporam sie z gnomem. nawetna ktoryms z serwerow juz cos znalazl/chce instalowac ale wyskakuje problem iz niemoze spelnic kilku zaleznosci brakuje mu ok 4 elementow (ver 2.12) ale ich tez niemoglem znalesc. czyli jezeli dobrze rozumiem niema sposobu by zainstalowac gnoma 2.12 na debianie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 2.12 was releaseased by gnome.org 3 weeks ago. normally it takes about 4 month until new gnome versions enter the debian unstable branch. so if you want 2.12 you probably have to compile it yourself. the actual gnome version in etch is 2.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...