liechmaster Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 kurde specjalnie zmienilem na chello aby w koncu nie miec lagow. wcesniej mialem sdi dzielone na 4 osoby i gralo sie w w3 znakomicie dopoki ktos nie zaczal ogladac stronek :D. a teraz mam zonka. co mi po tym ze w kazaa mam 50kB/s skoro mam lagi na bn problem w tym ze jak pinguje sterwer bn: europe.battle.net to ping mam w granicach 70-120 i wszystko bylo by dobrze gdyby nie to ze co jakis czas gubi pakiety :( , na sdi tego nie mialem. zaznaczam ze nie sicagam nic w tym czasie. ogolnie gubi jakies 11% pakietow. (ping z opcja -t daje stprawdzanie w nieskonczonosc ^^ ). nie wiem w czym moze byc problem jak ktos z was ma chello to moglby sptawdzic czy mu tez gubi pakiety? proponuje puscic tego pinga tak na minute. kolega ma aster i nie ma tego problrmu. ja chyba sie powiesze ja chce grac bez lagow ;((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Sprawdzilem teraz, u mnie to samo jak nie gorzej :-), tesh mam chello ,ping niski (60-120) ale gubil sporo pakietow do tego serwa.Wyslij majla na helpdesk z dokladnym opisem problemu i ich zjeb, czasami jak ich zjebac to chlopakom daje do myslenia :-).Raz jak ich zjebalem za ograniczenia ze niema nawet tych 32kbs ktore niby maja byc po przekroczeniu 15gb,ale tak centralnie.To w nastepnym miesiacu sciaglem 20gb i mnie dalej nie zablokowali :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Bo chello to wielka lipa. Jest może dobre do ściągania plików w oglądania stron, ale do grania w necie jest tragiczne. Miałem chello w Krakowie i odkryłem, że transfer spada do 0kb/s co sekundę, czasami taki przestój trwa ułamek sekundy, a czasem kilka sekund - to powoduje lagi. Tera na Asterku mam pingi po 50-70 i żadnych lagów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nie ma to jak konstruktywna odpowiedz :? ,pomogles koledze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 w sumie to pomogl :D bo teraz wiem ze na aster jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Nu jesli masz mozliwosc przesiadki to w sumie tak.Ale wyslij do nich mejla a nuz widelec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam chello od poltora roku i nie jestem zadaowolony...... a to nie zaksiegowali wplaty za rachunek i wylaczyli necik tak ze mialem 2 kb/s ...... bardzo czesto wystepuja awarie na sieci..... z czego bardzo czesto net nie dziala...... sieciowo gra sie tragicznie... np: taki ut2003........ single player na min detalach chodzi mi lux..... a w necie to sie tnie jak cholera...... a w nfs:hp2 ciagle mi znikaja samochody przeciwnikow :( szkoda gadac.... tylko czekam az mi aster city w bloku zaloza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...