pavel33 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 witam, mam athlona 1700+ i postanowiłem go podkręcić w biosie ustawiłem FSB na 143/143 i komp chodzi idealnie kłopoty zaczynają się gdy chce zwiększyć FSB na 147/147 komp sie włączy ale przy ładowaniu systemu sie resetuje.Czy wymiana zasilacza na leprzy coś pomoże (mam teraz 230W)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 to rzeczywiście bardzo ekstremalne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 1. Skoro tak nisko się kręci, to powodów może być wiele: - brak blokady PCI/AGP, czyli chipset VIA lub SIS - słaby zasilacz - słabe chłodzenie 2. Podaj konfiguracje komputera, bo z fusów wróżyć nie umiem.. Płyta (marka, model), procesor (rdzeń), pamięci (firma, częstotliwość), zasilacz (marka, model), karta grafiki (marka, model). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...