szczepanx Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Witam mam takie pytanie co do klonowania. Wczesniej miałem karte GF 4mx 400 a teraz ma GF3 Ti 200 i własnie na tej GF4 miałem klonowanie które jednoczenie pokazywało obraz na monitorze i na telewizorze a na GF 3 moge jedynie właczyc na monitorze albo na tv. I własnie chciałem sie zapytac czy moze ktos wie czy to juz jest wina karty czy moze trzeba jakies inne sterowniki? Czekam na pomoc. :cry: Pozdrawiam. Edytowane 26 Października 2005 przez szczepanx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 tak niestety już jest w Ti200- to wina pojedyńczego ramdaca. żeby mieć obraz na monitorze i tv musisz zainstalować tvtools (niestety tylko 800x600 i 60Hz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Wiekie dzięki za informacje. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...