Crazy John Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mam podkreconego 800@1066 i przy wyjsciu z Windy pokazuje Screen Of Death i melduje klopoty z pamiecia. W Win aplikacje chodza i jest ok. Zmienilem w BIOSie System / SDRAM frequency Ratio na 4/3 - wtedy zwis byl przy wczytywaniu systemu, gdy mam 1/1 zwiesza sie przy wychodzeniu z systemu Ktos ma jaki pomysl :?: aa Mam opcje DRAM read Latch Delay ustawione na 0.0 ns moze to to :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 1. zwiększ napięcie. 2. zadabaj o lebsze chłodzenie 3. daj najwolniejsze timingi dla pamiątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy John Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jest gorzej niz napisalem. W ustawieniu 4/3 (patrz wyzej) zwiesza sie od razu po wejsciu do windy, w ustawieniu 1/1 jest ok i po chwili zwiesza sie lub w najlepszym wypadku wyskakuje niebieski ekran z bledem pamieci. Najgorsze jest to ze ustawienia xT mam na maximum, read delay na 1 ns i dalej sie wiesza :( Czy moze ty byc spowodowane za niskim VCore procka (mam 1.7V - nie zmienialem go) :?: A ty pieklo jakie masz VCore? Jakies sugestie :?: Kosc (liczba pojedyncza!) pamieci mam zwykla, ale nowa. HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy John Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 naszlo mnie jeszcze jedno, moze to procek nie wyrabia z adresowaniem pamieci :?: tylko wtedy co :?: zwiekszyc vcore :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...