kkzg Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Witam! Mam dylemat którą płytę główną wybrać ASUSA A8N SLI czy ABIT'a AN8 ULTRA czy może dołożyć do jakiejś DFI ? Najważniejsze żeby płyta była stabilna, nieco O/C, Czy ktoś spotkałem sie z tymi płytami imoże coś o nich powiedzieć? Pytanie to zadaje ponieważ nigdzie nie widziałem porównania tych właśnie płyt głównych :huh: proszę o wypowiedzi, ale nie w stylu poszukaj sobie itp. szukałem na tym forum opisów płyty ale chciałbym o zestawienie tych płyt mam nadzieję że ktoś mi pomoże :) Edytowane 26 Października 2005 przez kkzg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Jeśli ma być stabilna i do lekkiego oc to spokojnie wystaczy Gigabyte na nF4. Tańszy i solidnie wykonany. Naprawdę potrzebujesz SLI? Jakie karty tam będziesz wkładał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 SLI nie konieczne ale w tym przedziale rozglądałem się :) czytałem kilka opini o Abicie że jest niby dobry a bliżej byłem ASUSA ale czytałem później że nie za tęgi jest a szukam poprostu płyty bardzo stabilnej nie musi być jak najtańsza do 500 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Ja bym polecil DFI..jesli nie chcesz tyle dokladac to abit AN8, AN8 Ultra tu jest Temat o abicie..przeczytaj wtedy zadecydujesz czy dolozysz do dfi czy styknie abit..ewentualnie masz jesce EPOXy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 ok wybrałem Abita AN8 Ultra, zobaczymy co z tego wyniknie, mam nadzieję że będę zadowolony :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...