FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam. NIewime jak udostępnić druga partycje.Pierwsza jest łądnie widzialna(no prawie bo tylko katalog usera a nie cały dysk).Dodam ze pierwszą partycje przeglądam z peceta.Wie ktoś moze? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 ale napisz dokladnie o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 jest sobie dysk baraka IV 40 gb.Został podzielony na dwie partycje po 19 gb(wiem dziwnie ale ten disk ultitly w instalatorze mac os x jakoś mało intuicyjny :] )Problem jest taki ze jak skonfiguruje sieć to PC widzi maka(nawed mak ma net z PC) wiec menu start>uruchom i pojechał \\192.168.0.2 ładnie odpala ale.....nie wiem jak w mac os x dodać drugą partycje do udostępniania.widze tylko pierwszą(i to też nie całą bo tylko katalog usera a nie całą partycje, oso chodzi? :] )drugiej nie widze i niewiem jak zrobic zebym widział :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 sorki ze nie wyedytuje ale tak bedzie lepiej :) znalazłem dobry program który wszystko potrafi chyba udostępnić i na jaki chcemu sposób :] http://www.hornware.com/sharepoints/ polecam dla wałścicieli maczków i pesetów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollek111 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 JAk ktoś ma albo wie gazie można ściągnąć Virtual6.0 to niech pisze na gg 8222214 WAŻNE!!!!!!!! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a poco ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Para jak mozesz to skasuj 3 ostatnie wypowiedzi łącznie z moją moze temat sie komus przyda ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...