MARTiiii Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mam zamiar kupić taki zestaw 5.1 tylko nie wiem na który zestaw się zdecydować. Czy one czymś w ogóle się różnią poza wyglądem? Pierwszy raz kupuje taki zestaw i nie znam numeracji creative'a. Zgaduje że ten T6060 to nowy T5900 w innej obudowie. Mam rację, czy jednak czymś się różnią poza tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nikt nie wie, któy z tych zestawów jest lepszy? Tak to jest z taką numeracja. 5900 jest o 20zł droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 "zewnętrzny wzmacniacz dźwięku" maja te T6060 cokolwiek to znaczy :/ w tym low end zestawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Czyli pewnie zasilacz jest wywalony na zewnatrz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Dzieki temu pewnie ma lepsze chlodzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dla mnie to High End ;). Tak na serio to ma być do Emperor'a 2 więc to jest High End, jak na ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...