Raffels Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mam taki głupi problem ale mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóć. Mianowicie od pewnego czasu po właczeniu kompa (mam modem sagem F@st 800-840) nie świeci mi się lampka ADSL (odpowiadająca za połaczenie z gniazdkiem telefonicznym ;p). Dopiero po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu sterów do modemu wszystko jest ok i mogę hulać po necie. Tylko że nie chce mi się za każdym razem po właczeniu kompa instalować sterownikó. I teraz pytanie; jaka jest tego przyczyna i czy da się coś z tym zrobić?? PS. sprawdzałem filtr jest dobrze podłaczony do gniazdka. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 moze port usb wadliwy? sprawdz w innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Zainstaluj ten sterownik Edytowane 26 Października 2005 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...