zuy_zgred Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 4 grudnia kończy mi sie umowa z tp, teraz chciałbym mieć neo 512 na 2 lata. Czy moge skorzystać z tej promocji że 6 miesięcy za złotówke będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 zebys mogl wykorzystac ta promocje to musialbys byc nowym uzytkownikiem tpsy albo.. chociarz nie jestem pewien nie korzystac z ich uslug prze miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Nie mozesz skozystac z tej promocji. Nie mozesz miec wczesniej neo. Ona jest tylko dla nowych userów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Takze trzeba bylo nie zamawiac wtedy neta. Mogles poczekac te dwa lata, no i bys mial ta neo. A tak w ogole, dzwoni sie :roll:: 0-800-102-102, a nie podobne pytania jak: "czy jestem chory, czy mam isc do lekarza..." :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...