ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Bede wdzieczny ajk sie kreca :-) itd Ponawiajac temat jaka nalepsza plyta pod P4 2,4ghz Bede wdzieczny :-) za kazde info :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 1. poszukaj recęzje płyt tej firmy 2. moim zdaniem gigabyte albo asus na i845pe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja miałem Iwilla na KT133A i był spox. Ichmo podobno zajebiste płytki tylko że w polsce ardzo cięzko je kupić. No nie tylko te płytki prawie wszystko co dore nie jest w Polsce dostępne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 na szeczescie nie jestem w polsce :-) umnie mozna je kupic bez problemu tylko czekam na wiecej opin czy wziac inna firme czy ? iwilla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...