Skocz do zawartości
Argennto

Freezone 80-cu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .. Kupiłem ostatnio na allegro nówke sztuke tego właśnie coolerka Pentagrama ... gwarancja pudełko , stan idealny wszystko Ok .. tylko jak się przyjrzałem mu bliżej to jakość wykonania jakaś lipna .. ( te boczne bloki aluminiowe jakieś nierówne , wybrzuszenia na nich pod śrubami .. listki miedzaine nie wszystkie dobrze dogięte , podstawa niby nawet dobrze wyszlifowana ale w moim poprzednim pentagramie była równiejsza ).. Miałem wcześniej też 80 AlCu to nie było się do czego przyczepić wszystko idealne ... czy trafiłem na jakoś gorszy rzut .. ?? czy to jakaś gorsza jakość wykonania i były powiedzmy puszczone taniej ... ja kupiłem po normalnej cenie 85zł czy ktoś miałpodobny problem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aja bym raczej powiedzial TAK TO JEST KOLEGO JAK SIE NA ALLEGRO ZA 5ZL TANIEJ KUPUJE............................

1721881[/snapback]

A ja Ci powiem, że jesteś śmieszny. Czym różni się towar nowy z allegro a z sklepu CENĄ. A nawet jak jest tańszy o 5zł to i tak się opłaca, bo listonosz przyniesie i nie trzeba nigdzie chodzić. A jak Ty jesteś taki leszcz to kupuj w sklepach i przepłacaj !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myśłe że ** tanx ** ma troche racji .. skad wiadomo że koleś który sprzedaje okreśłone przedmioty .. nie dostał ich np duzo taniej .. bo jakaś gorsza lub nieduana partia ... Albo z procami skąd możemy być pewni że np przykładowy typek sprzedaje nówki sztuki AMD Venice ... jaka pewność że wcześniej nie przeselekcjonował tych proców i dobrze kręcące się sztuki pchnął za dużo więcej ...??:) Mim zdaniem możliwe i niewykluczone ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myśłe że ** tanx ** ma troche racji .. skad wiadomo że koleś który sprzedaje okreśłone przedmioty .. nie dostał ich np duzo taniej .. bo jakaś gorsza lub nieduana partia ...

1722257[/snapback]

Na allegro są gwarancje. Jeśli towar odbiega od podanego opisu możesz go zwrócić i oddadzą Ci kasę. Tak piszę w regulaminie allegro.

Albo z procami skąd możemy być pewni że np przykładowy typek sprzedaje nówki sztuki AMD Venice ... jaka pewność że wcześniej nie przeselekcjonował tych proców i dobrze kręcące się sztuki pchnął za dużo więcej ...??:) Mim zdaniem możliwe i niewykluczone ....

1722257[/snapback]

Żeby je kupić i przeselekcjonować musiał mieć kasy jak lodu a czasu jeszcze więcej !! Kosz procesora w hurtowni to jedyne 30 do 50 zł mniej niż na allegro. Więc przy 100 procesorach łatwo policzyć, co to za kasa. Kupuję się procesory z jednej serii i gdy okazuje się dobra można zamówić większą partie. Nikt by nie kupił 100 procesorów bo szanse na sprzedanie w miesiąc są raczej nie realne a ceny zmieniają się z dnia na dzień w hurtowniach. I można na tym stracić

Mim zdaniem możliwe i niewykluczone ....

1722257[/snapback]

A moim skromnym zdaniem myślę że prawa rynku nie są Ci znane.

(Nikt nie inwestuje dużych kwot, bo to jest zamrożenie gotówki a szanse na sprzedaż są nikłe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6000 czy 12000 zł to też nie małe pieniądze jak ktoś wykłada taką sumę to chyba tylko po to żeby na tym zarobić to się nazywa RYNEK. I jak poświecił czas na przetestowanie każdego modelu z osobna należy mu się więcej pieniędzy niż normalnie a do tego Ty masz gwarancje, że trafisz dobrą sztukę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi