ZZZenonnn Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam alls :) Wiec tak: kupel teraz kupuje nowego kompa takiego z nizszej połki za 9 tysiecy :mur: i ma w swoim pokoju wieze TECHNICS'a + kolumny.Ze wzgledu ze mu kasa jest potrzebna na ten sprzet sprzedaje wszystko co ma w hacie:) a tym bardziej ze mowi ze tej wiezy nie urzywa a tylko mu miejsce zawala.Dokladniejsze info co tam jest to: TECHNICS - wzmacniacz SU-VX500 300zł TECHNICS - magnetofon RS-BX606 100zł TECHNICS - cd SL-PS840 200zł Diora - korektor Diora - radio + kolumny Voyager Tonsil 350W 400zł razem za wszystko chce 1000zł (oczywisice wszystko sprawne) I moje pytanie brzmi czy warto? i czy to jest dobry sprzet?!.Czytałm juz o tych kolumnach ze 1 sztuka kosztuje 800 zeta :) i podobno jakosciowo sa dobre.Wiem o tym ze Technics to wyzsza połka ale czy za ta kaske warto w to wdepnąc?Prosze o opinie Dzieki z góry.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Wiesz mi mam więżę technicsa i powiem krótko jest super bas jest jak najbardziej ok i wogóle jakość dzwięku która wydobywa się z tej wieży jest bardzo dobra bardzo dużo słucham muzyki i naprawdę wiem co mówię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Dyga, jakie masz kolumny? I jaki sprzet dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mam coś takiego Stereo Ampilfier SA-EH560 Stereo Sound Processor SH-EH560 Stereo Cassette Deck RS-EH760 Compact DISC player SL-EH560 kolumny oczywiście drewniane moć 2x150W chcesz znać dokładniejsze parametry to pisz na pw albo gg ale naprawdę dobrze to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...