kuteek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Kupilem niedawno karte palita fx 5700le 256 mega 128 bit i w grach czy nowszych czy starszych pojawiaja sie ukosne paski i mroczki czasami,moze ktos z WAS wie co jest tego przyczyna.zainstalowalem wina na nowo,najnowsze stery do plyty gl. i drivery do karty.W 3demarkach wszystko ok a na grach lipa:(.Moja konfiguracja sprzetowa to: sempron 2200+ asrock k7upgrade880 256ddr dual dyski 80 wd i 40 segate Bardzo prosze o pomoc Edytowane 26 Października 2005 przez kuteek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 podaj zasilacz lepiej, bo bardzo możliwe że to przez niego.. lub uszkodzone memki na karcie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Kolejny genialny pomysł nVidia na pasywne chłodzenie (jak w FX5200)? Innymi słowy może karta się przegrzewa..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuteek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 zasilacz mam x-power 300 watowy wiec chyba trzeba bedzie zainwestowac w nowy.Jaki polecacie??Mysle ze karta sie nie grzeje bo ma radiator i wentyla i nie krecona:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Heu heu, a może grafa walnięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuteek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 nie grafa raczej dobra bo u kolesia wszystko ok,ale zastanawia mnie to ze w grach mam ten problem a w 3dmarkach wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuteek Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) a czym moge sprawdzic czy pamieci na grafie sa dobre,jest jakis program do sprawdzenia?? Edytowane 29 Października 2005 przez kuteek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A znasz taką opcję jak edytuj ? Po co pisać 2 posty na raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...