kaidrol Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mam problem bo nie wiem jaka plyte glowna wybrac, nie mam duzo kasy, chciałbym cos dobrego i taniego w granicy 300 zl, jak byscie mogli cos dla mnie wybrac to bylbym wdzieczny Posiadam procka AMD Athlon 2000 Mialem ostatnio epoxa ale padl Chyba sprzydalby sie tez jakis zasilacz bo ten co mam(codegen 300W) to chyba bedzie zaslaby na nowe plyty glowne Za wszelkie sugestie z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Abit AN7 Abit NF7-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Kumpel ostatnio miał ten sam problem... Poleciłem mu Abita NF7, albo Asusa A7N8X... Z racji tego że widział jak katuje mojego kochanego asuska i był zachwycony jego stabilnością wybrał właśnie jego :) Abit to tez pierwsza liga jeśli chodzi o niezawodne płytki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaidrol Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a jaki do tyego zasilacz ?? bo mam codegena 300W, ale to chyba nie wystarczy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkk Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) a jaki do tyego zasilacz ?? bo mam codegena 300W, ale to chyba nie wystarczy :? 1721509[/snapback] Codegen do niczego nie wystarczy. Proponuję to albo to. Większość osób na forum poleci Ci drugi, ale nie każdy lubi kupować na Allegro. Edytowane 27 Października 2005 przez pawelkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 jak masz ok 300zł tyo sprzedaj procesor na allegro i za całość kup semprona s754 i płytedo niego. Będzie duzo zybciej i nowocześniej. Takich [pieniędzy w s.A nie waro inwestować chyba ze kupisz jakąś tani plyte z allegro za pare dyszek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaidrol Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 to ile bym kaski potrzebowal? 260zl procek, (za mojego procka bym mial okolo 150zl), czy wystarczylo by mi te 150 zl na plyte pod tego semprona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 488zł kosztuje Sempron 2600+ 64bit s.754 Box i Gigabyte GA-K8NS w proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...