Skocz do zawartości
kaidrol

Potrzebuje Dobrej Plyty Glownej

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem bo nie wiem jaka plyte glowna wybrac, nie mam duzo kasy, chciałbym cos dobrego i taniego w granicy 300 zl, jak byscie mogli cos dla mnie wybrac to bylbym wdzieczny

Posiadam procka AMD Athlon 2000

Mialem ostatnio epoxa ale padl

Chyba sprzydalby sie tez jakis zasilacz bo ten co mam(codegen 300W) to chyba bedzie zaslaby na nowe plyty glowne

Za wszelkie sugestie z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel ostatnio miał ten sam problem... Poleciłem mu Abita NF7, albo Asusa A7N8X... Z racji tego że widział jak katuje mojego kochanego asuska i był zachwycony jego stabilnością wybrał właśnie jego :) Abit to tez pierwsza liga jeśli chodzi o niezawodne płytki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki do tyego zasilacz ??

bo mam codegena 300W, ale to chyba nie wystarczy :?

1721509[/snapback]

Codegen do niczego nie wystarczy. Proponuję to albo to. Większość osób na forum poleci Ci drugi, ale nie każdy lubi kupować na Allegro. Edytowane przez pawelkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz ok 300zł tyo sprzedaj procesor na allegro i za całość kup semprona s754 i płytedo niego. Będzie duzo zybciej i nowocześniej.

Takich [pieniędzy w s.A nie waro inwestować chyba ze kupisz jakąś tani plyte z allegro za pare dyszek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi