stabilo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Jest może ktoś na forum kto ma zainstalowany pakiet OpenOffice2.0 i polski słownik ? - szukam i szukam i się chyba nie doszukam :angry: Albo za mało czytam albo za mało szukam :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Tools --> Macros --> Organize Macros --> OpenOffice.org Basic --> OpenOffice.org Macros --> Launcher --> DicOOo --> Run Dalej już sobie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stabilo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 paulo napisał(a): Tools --> Macros --> Organize Macros --> OpenOffice.org Basic --> OpenOffice.org Macros --> Launcher --> DicOOo --> Run Dalej już sobie poradzisz. 1720780[/snapback] Wielkie dzięki ! - teraz jest wszystko po Polsku. Słownik również działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 włączam DicOOo i pokazuje mi sie jakis kod źródłowy... jak mam ten słownik uruchomić bo również mi jest potrzebny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 jest moze w open office edytor wzorow matematycznych taki jak w wordzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Oczywiście, że jest: Insert --> Object --> Formula mos84 - może masz wyłączone macra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mam angielskiego of 2.0 ze strony www.openoffice.org ,jak zrobić polskie menu? aby było kolejno plik edycja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Najprościej - http://www.ux.pl/openoffice/?page=download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...