Szczesciarz Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam Wszytskich, Prosze o Wasze opinie na temat sklepu internetowego www.notebook.org.pl (www.notebook.strefa.pl). Wczoraj zakupiłem u nich po badzo okazyjnej cenie notebooka fujitsu siemens amilo pro v2040 z windowsem XP Home PL. Zamowienie przyjeto do realizacji - co bardzo mnie zdziwilo, myslalem ze zamowienie odrzuca i powiedza ze wystapila pomylka cenowa, ale tak sie nie stalo! Laptopa maja dostarczyc w pierwszej dekadzie listopada. Czy ktos z Was robił w tym sklepie zakupy?? Jak tak prosze o wiadomość. Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) nie ten dzal to raz... dwa - takich tematow bylo 158 wiec poczytaj archwium.... trzy - jak cos piszesz to dawaj szczegoly - za ile kupiles etc.... cztery - na forum byly osoby co kupowaly np w komputroniku lapy za 2 zl jednak gwarantuje ze ich nie dostaly.... Edytowane 26 Października 2005 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczesciarz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam Wszytskich, Prosze o Wasze opinie na temat sklepu internetowego www.notebook.org.pl (www.notebook.strefa.pl). Wczoraj zakupiłem u nich po badzo okazyjnej cenie notebooka fujitsu siemens amilo pro v2040 z windowsem XP Home PL. Zamowienie przyjeto do realizacji - co bardzo mnie zdziwilo, myslalem ze zamowienie odrzuca i powiedza ze wystapila pomylka cenowa, ale tak sie nie stalo! Laptopa maja dostarczyc w pierwszej dekadzie listopada. Czy ktos z Was robił w tym sklepie zakupy?? Jak tak prosze o wiadomość. Z gory dziekuje 1720712[/snapback] Co do ceny to zyczyli sobie za niego 3030zł, wygladało mi to na pomyłke netto z brutto, jednak jak byk bylo napisane brutto. Nastepnego dnia cena podskoczyla do 3950zł. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Teoretycznie to nie moge podac wiekszej ceny do zaplaty, moga odstapic od realizacji zamowienia, co jest wielce prawdopodobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...