ramzi66 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Napewno to jest banalne pytanie ale dopiero co zaczolem swoja przygode z linuksem i che zaistalowac jakis komunikator zeby gg obslugiwal skad to sciagnoac i jak zaistalowac. Pomoze ktos???? Edytowane 26 Października 2005 przez ramzi66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Np. Kadu, Gnu Gadu, ekg. Wystarczy google użyć. Edytowane 26 Października 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja sobie ściągnołem Kadu. I mam na dysku taki plik "kadu-0.4.0.tar.tar". I co dalej zrobić, jak go uruchomić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 http://www.kadu.net/wiki/index.php/Dokumentacja:Instalacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeśli nie masz pojęcia jak rozpakować tara i 'co dalej z tym zrobic' - i nie jesteś w stanie znaleźć info na googlach - odpuść sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeśli nie masz pojęcia jak rozpakować tara i 'co dalej z tym zrobic' - i nie jesteś w stanie znaleźć info na googlach - odpuść sobie... 1734570[/snapback] W konsoli próbowałem to rozpakować ale jakiś błąd. Dzięki za dobrą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) W konsoli próbowałem to rozpakować ale jakiś błąd. Dzięki za dobrą radę. 1734918[/snapback] To poszukaj jakiegoś rozwiązania. A może napisałbys jaki to błąd, wkleił to co konsolka wypluła, hę? edit: A tak poza tym, to wpisz sobie w konsoli 'man tar' i poczytaj. Edytowane 3 Listopada 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 W konsoli próbowałem to rozpakować ale jakiś błąd. Dzięki za dobrą radę. 1734918[/snapback] 'jakis' ?? uuu, to jeden z najpowazniejszych bledow.... masz tylko jedna mozliwosc.. http://rtfm.killfile.pl . I nie dziekuj, po to jestesmy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ehhh... Poaz tym - jeśli: * Debian : apt-get * Fedora: yum * Mandrake: RPM * Gentoo: emerge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...