adrianek25 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam kumpel kupil nowego kompa na sempronie, asusie nforce-3 i ma dysk 160GB Samsunga sata-2 zainstalowalem win xp sp-2 (bez najnowszych dodatkow bo kumpel nie ma neta) i podzielilem partition magic 8 dysk na 3 partycje co widac na zalaczanym screenie i win xp daje komunikat ze chce bezpiecznie usunac dysk i za kazdym razem po starcie systemu jest ten komunikat na pasku zadan i nie da sie tego usunac wie ktos moze czemu sie tak dzieje i co z tym zrobic? dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dzieje się tak dlatego ze to dysk SATA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek25 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a mozna cos z tym zrobic zeby nie bylo tego komunikatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 sprawdź czy nie masz w ustawieniach dysku w menedżerze urządzeń w zakładce zasady wybranego "optymalizacja szybkiego usuwania" zamiast "optymalna wydajnosc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Mam dysk SATA i nie mam tej ikonki niewiem czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Mam dysk SATA i nie mam tej ikonki niewiem czemu ? 1721664[/snapback] bo to nie od dysków SATA tylko od urządzeń wymiennych takich jak CD/DVD na USB dyski wymienne Flash dla laptopów katry PCMCIA i inne urządzenia które można łatwo i szybko odłączyć od komputera bez jego wyłączania co za bzdura z tym ze to przez dyski SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek25 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Zawadaki to czemu pokazuje taki komunikat ze chce usuwac dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Zawadaki to czemu pokazuje taki komunikat ze chce usuwac dysk? 1722293[/snapback] a sprawdzałeś to o czym mówiłem wcześniej ?! najpierw spraw żeby ten dysk nie był jako wymienny a potem problem zniknie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...