set2004 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Siemka mam problem z dell latitude c840 na samym starcie jak przechodzi biosa informuje mnie o za małym zasilaczu poniewarz posiadam oryginalny zasilacz dell 70W/20v/3,5A a wyswietla ze potzrebny jest 90W/20v/4,5A i cos tam o bateri ze nie naładuje jej w pełni czy cos takiego bateria zato ma oznaczenia 14.8v/3800mAh/3,5A a najgorsze jest to ze procesor z tego co mi sie zdaje pracuje cały czas przy taktowaniu 1.2GHz zamiast 1.6GHz jest to Pentium4-M wiem ze to mobil ale on cały czas działa na najmiejszym taktowaniu chyba przez zasilacz ?? czy wystarczy jak zmienie zasilacz na podawany przez bios ?? na allegro znalazłem zasilacz który odpowiadał by tym parametrą najdziwniejsze jest to ze terz znalazłem mój zasilacz na allegro i w podanych przez kolesia laptopów z którymi działa zasilacz jest wymieniony mój model c840 ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 i jeszcze jedno czy jak bym miał zasilacz oryginalny z 4,5A czy moze zostać bateria która posiada 3,5A nic sie jej nie stanie ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...