_nc_ Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam. Po zrobieniu partycji i zainstalowaniu systemu przez jakis krótki czas było dobrze. Dzisiaj patrze a na partycji C gdzie jest tylko windows jest wolne 500 mb z 3.5 gb. Gdy wejde na C zaznaczee wszystko i wezme wlasciowsci wyswietla ze calosc zajmuje 2.2 gb. Co ja mam zrobic zeby odzyskac te utracone miejsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 _nc_ napisał(a): Witam. Po zrobieniu partycji i zainstalowaniu systemu przez jakis krótki czas było dobrze. Dzisiaj patrze a na partycji C gdzie jest tylko windows jest wolne 500 mb z 3.5 gb. Gdy wejde na C zaznaczee wszystko i wezme wlasciowsci wyswietla ze calosc zajmuje 2.2 gb. Co ja mam zrobic zeby odzyskac te utracone miejsce ? 1721142[/snapback] Wyłączyć przywracanie systemu. Ewentualnie ograniczyc mu ilość zajmowanego miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 ale tu nie chodzi o to ze faktycznie tyle zajmuje windows. On zajmuje 1 gb mniej niz jest wyswietlane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Pliki przywracania systemu tak samo jak kilkanascie innych s ą ukryte i nie zlicza ich po zaznaczeniu bo ich nie widzi. Włacz sobie wyswietlanie wszystkich plikow i chronionych przez system to wszystko będziezajmowało tyle ile powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...