CyraxFX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jak już napisałem w temacie interesuje mnie podkręcanie w DFi. Ja wyciągnąłem w dfi ad 77 pro z 1396 na 1753 fsb 166 1,78V mnożnika nie zmieniałem. Jaki model jest najlepszy do podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Jak już napisałem w temacie interesuje mnie podkręcanie w DFi. Ja wyciągnąłem w dfi ad 77 pro z 1396 na 1753 fsb 166 1,78V mnożnika nie zmieniałem. Jaki model jest najlepszy do podkręcania. Mam taką samą płytę jak Ty. Zobacz info na dole postu :) U mnie działa na 1.85V. Niżej tez próbowałem ale na słabszym chłodzniu i się system po kilku godzinach zawieszał (test w HotCPU). Być może teraz było by oki , ale na 1.85V chodzi idealnie i nie chce mi się chyba już zmiejszac napiećia ... Nie rozumiem pytania ? ten DFI jest bardzo dobry do podkręcania. Niestety w nowsze wersji biosu producent zmiejszył możliwosci podnoszenia napiecia pamieci DDR tylko do 2.63V :( Moze nowy bios znów przywróci "zaginione" napięcia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 małem płytki, DFI, pod slota 1 i pod P4. W obu przypadkach wspomnienia nie miłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 małem płytki, DFI, pod slota 1 i pod P4. W obu przypadkach wspomnienia nie miłe. No widzisz ... A u mnie to pierwsza płyta od DFi i bardzo pozytywne wrażenia ... Wziałem ją po obejrzeniu wielu pozytywnych testów ... Płyta według mnie jest naprawde bardzo dobra i jest świetnym wyborem dla podkręcaczy :) smiga na niej bardzo stabilnie mój AMD XP 1600+ o/c 2100+ , pamieci 2x266Mhz podkręcone na 333Mhz (zwiększone napiecie). Wszystko bardzo stabilnie i bezproblemowo ... Ja jestem z niej bardzo zadowolony co niestety nie mogę powiedzieć o poprzedniej wypozyczonej do teśtów płycie Shuttle Ak35Gt2 ... Polecam ją każdemu. Płyta bardzo dobra i cena baaardzo konkurencyjna (ja płaciłem 360zł co za płytę na KT400 jest bardzo tanio ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...