hpx4000 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Chcę w tym tygodniu zmienić trochę sprzętu i chwilowo wybrałem następujące elementy: DFi Lanparty Ultra (chyba że w warszawie znajdę SLI-DR) Athlon 64 3200+ OEM Kingston HyperX 2x512Mb I zastanawiam się nad takim chłodzeniem… http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1071 Prośba do Was abyście poprawili proponowany przeze mnie zestaw jeśli można któryś z tych elementów zastąpić innym tańszym a o takich samych możliwościach lub trochę droższym ale bardziej odpowiednim do OC. Jeśli chodzi o te chłodzenie to zdaje sobie sprawę że jego wydajność nie jest najlepsza ale z chęcią bym spróbował. Jeśli miałbym kupić inne to będzie to Scythe Ninja + wentyl 120mm. Jeśli ktoś zna miejsca gdzie w warszawie od ręki można dostać płyty DFI (najlepiej SLI-D lub SLI DR) i wie w jakiej cenie to proszę o info. Edytowane 27 Października 2005 przez hpx4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Co kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 dfi lamparty? to moze byc bardzo groźna plyta, moze nawet mocniejsza niz lanparty, kto wie... :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 specjalna edycja dla LAM -erow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Komentarze prawie na temat… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A co myslales..moge ci tu zaraz zapodac chyba z 10 tematow z serii "a jaka plyta mam kupic" ktore powstawaly w tym miesiacu nie dosc ze piszecie w nieodpowiednim dziale to jesce nie raczycie ruszyc dupska i uzyc szukajki..albo chociaz zobacyc jakie sa tematy na pierwszej stronie tego dzialu..bo jest ich chyba z 5 !!!! I na dodatek jestes uzywkownikiem AN8...to hanba dla mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Chcę w tym tygodniu zmienić trochę sprzętu i chwilowo wybrałem następujące elementy: DFi Lanparty Ultra (chyba że w warszawie znajdę SLI-DR) Athlon 64 3200+ OEM Kingston HyperX 2x512Mb I zastanawiam się nad takim chłodzeniem… 1721271[/snapback] Ja bym tu troche pozmienial: DFI Lanparty nF4 Ultra-D/SLI-D A64 3000+ (moze selekt?) Pamieci, napisales HyperX bylo wiele modeli w ronych cenach, ja bym polecil Geil UltraX na BH5. Chlodzenie, szkoda zabawy w takie WC, kupiz jakiegos OEMa 3200 który zrobi max 2300MHz z WC, lepiej te pieniadze przeznaczyc na lepszego proca i kupic Artic Freezera64 który bez problemu sobie poradzi z procesorem nawet 2.9GHz i przy tym kosztuje ok 70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 I na dodatek jestes uzywkownikiem AN8...to hanba dla mnie :P 1723002[/snapback] Chciałoby Ci się codziennie rano (jeśli komputer był wyłączony na noc) wyjmować jedną kostkę ramu, włączać komputer, czekać aż się nagrzeje, wyłączać, wkładać brakujący ram, ustawiać bios i dopiero zaczynać normalną prace? Mi się nie chce. W obronie AN8 mogę tylko powiedzieć że problem powstał z winy użytkownika… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) specjalna edycja dla LAM -erow :wink: 1722872[/snapback] Skoro jest "EXPERT EDITION", musi też wyjść "LAMER'S EDITION" :D hpx4000 z wyjmowaniem i wsadzaniem kości mialem taki problem przy DFI- pamięc poszla na gware i mam nową. a nie chcesz kupić SLI-DR przez net :?: wiem że w apollo mieli , bo ja tam kupiłem: www.apollo.net.pl Edytowane 28 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...