set2004 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 siemka mam problem chciałbym wyczyscic lapa od srodka a nie wiem jak sciagnać klawe miałem kiedys actine webbook i ta miała take małe cypki na góze klawy wciskało sie jes i klawa odchodziła a niewiem gdzie i jak w tym delu sie sciaga klawe moze ktoś mi powie co trzeba zrobić aby unieść ja ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wykręcić śrubki od dołu ;)) i rozebrac go ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 pokaz jakas fote tego moze jest jak w moim i8600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 dzieki odkreciłem pod spodem pare srubek obok były literki "K" jak keyboard :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...