funworld Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Mam możliwość zakupu czegoś takiego : procesor athlon 1.6 palomino Ram 512 DDR Geil 3200 cl 2.5 niebieskie radiatory Płyta główna MSI MS-6380 grafika geforce 6200 ultra HDD maxtor 160 GB Diamond 9 8 Mb 7200 Dvd RW nec nd-4550a cd-rw Lg gce-8525b dźwięk sb emu 1024 dolby surround obudowa i-box LYNX 228SG z LCD zasilacz codegen 300W chłodzenie arctic 2 wentylatory obudowa +wentylator na maxtorze podczerwień irda full duplex, czujnik pilota drukarka drukarka,skaner,ksero hp psc-1110 all in one sieć usb neostrada speed touch, shine net lcs-8038txd Neo już mam. Ile moge za coś takiego zapłacić??? Czy to jest dobry zestaw? Na ile prawdopodobnie go podkręce? Co jest wąskim gardłem tego zestawu? Z góry dzięki za odpowiedzi i porady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Czy to jest dobry zestaw?Zestaw jest mocno takisobie. Słaby proc, kiepski zasilacz słaba MoBo, ale duży HDD i nienajgorsza grafa, RAMu narazie powinno wystarczyć. Na ile prawdopodobnie go podkręce?To palomino więc wcale/niewiele. Ile moge za coś takiego zapłacić???Popatrz na allegro w jakich cenach chodza takie podzespoły. Tak Pi razy oko ~1kzł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funworld Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Piszesz,że ok 1000, a przecież: pamięćęć ok 200 grafika ok 220 dysk i nagrywarka ok 500 Drukarka hp psc 1110 ok 250 to już w sumie 1170 a gdzie reszta??? Mam już ten proc i na biosie oc k7s5a kręci sie na 1.9 - działając stabilnie. Rozumiem,że to rzadkość - tym bardziej, że na kiepskiej pamięci sdram133 i słabym chłodzeniu. A co inni sądzą o tym zestawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie brałbym tego bo: 1. Proc słaby (nie podkręcisz tego kaloryfera) 2. Zasilacz słaby (spalisz jak podkręcisz) 3. Na tej płycie i tak byś nawet dobrego proca nie podkręcił 4. Ten GF słaby (na AGP są szajkie) 5. Pamieć szajska do OC 6. Dysk nie za dobry (chociarz duży) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...