Darax Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Mam rive TNT2 m64 pro, po pierwsze zadna gra nie chce się uruchomić, a po drugie sciagnałem 3D Mark 2001 i przy próbie uruchomienia go wyskakuje nastepujacy komunikat: "3DMark 2001 SE was not detect the required minimum feates in your 3D akcelerator. Please snsure your DirectX installation is working properlyand that you have the proper drivers installed" Dodam, że mam zainstalowanego DirektaX 9.0- nie wiem czy to ok. Pozdro i pomocy :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Próbowałem odpalić moją RiveTNT żeby obczaic problem, ale okazało sie że chyba jest uszkodzona i system nie wstaje ;( Pamiętam że u mnie były kiedyś różne problemy z grami jak nie zainstalowałem VIA 4 in 1 service pack ( czy cos w ten deseń ) np. Quake3 nie chciał się uruchomić... Jesli masz płyte z chipsetem VIA to radzę zainstalowac ten 4in1 pack... To wszystko co mogę doradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...