mikaelus Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Hehe szkoda, że takich u nas nie składają... http://www.gateway.com/home/prod/hm_700xl_...roddetail.shtml Zobaczcie na cenę! Tożto prawie za darmo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 czy mozna chciec wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 czy mozna chciec wiecej? ....brak mi słów... MOCY PRZBYWAJ!!! musze sobie załatwic taka naklejkę i przykleić do obudowy... bo poza overclockingiem tylko to mi zostało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 kto mi kupie panowie taki ? pod choinke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 no to co ??????????????????????????????? składamy sie i kupujemy :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 o żesz :( teraz spojrzałem że to 3499$ a nie zł :o:O No to raczej sie nie złożymy :) Szkoda że takie nie kosztują 2000zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja sprzedam swoj pierszy z podpisu za 2000 tysiaczki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 o żesz :( teraz spojrzałem że to 3499$ a nie zł :o:O No to raczej sie nie złożymy :) Szkoda że takie nie kosztują 2000zł :D sam LCD 19'' chyba z 5000zł by kosztował, procek gdzieś 2000-2500zł, o reszcie nawet nie wspominam... grafika 2000zł.... ehh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ten komp w polsce kosztwal by 14000zl (po kursie dolara ok. 4zl) Wiec to jest prawie jak za darmo dla amerykanow. Dla nas tez to jest bardzo tanio za taki komputer. P.S. Ciekawe czy na cos takiego jest wysokie clo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja chce taki na gwiazdke albo "troche" pozniej i zamiast radeona GFX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 wezcei sobie luknijscie najnowszego chipa sam komp bez monitora 15000zl. spec cos w tym stylu: p4 2.8ghz 2x 120gb Radeon9700 512 rim 1080?? nagrywarka dvd cd rom glosniki jakies 6.1 auudigy 2 i wile wile inny dupereli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 poprawka, monitor LCD 18,1 cala ok 8000zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wezcei sobie luknijscie najnowszego chipa sam komp bez monitora 15000zl. spec cos w tym stylu: p4 2.8ghz 2x 120gb Radeon9700 512 rim 1080?? nagrywarka dvd cd rom glosniki jakies 6.1 auudigy 2 i wile wile inny dupereli :P Dokładnie! Dorzucić do tego jeszcze monitor i dwa dyski po 80GB (zeby razem było tyle samo) i mamy grubo ponad 20tys. Qrcze może zaczniemy je przemycać?! :D 10 tys. zysku na jednym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja sprzedam swoj pierszy z podpisu za 2000 tysiaczki :-)POwaznie jestemzainteresowany, wyliczylem ostatnio swojego blaszaka razem z wszystkimi bajerami wyszlo 4000zl ;) Powaga! Chlodzenie, oswietlenie, pamieci, no total wsio w budzie i buda of corzzz, ale nie sprzedaje, jakby ktos byl przypadkiem zainteresowany -MOJ KOMP NIE JEST NA SPRZEDAZ! TO tak dla informacji! Ale takiego jak twoj za 2000 bym kupil, wiecej za Intela bym niedal ;) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ale on mowi o dolarach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...