komaros Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 mam taka grafe i puscilem sobie testa na "wiecie czym" wyskoczylo mi troche punktow i bylem srednio zadowolony (no coz moja grafa jest juz troche starawa) ale po pewnym czasie dowiedzialem sie ze nwidia cos spartolila w GF2 (a moze Madonion) w kazdym razie podobno test 3dmarkiem takiej grafy jest bledny wiec mam pare pytan 1 czy to prawda czy tez ktos mnie zrobil w balona 2 jezeli tak to czy jest do tego jakas latka ?? 3 jezeli jest to gdzie ?? 4 jezeli nie ma to czy ktos starcil glowe bo za taka pomylke to powinny posypac sie glowy czekam na odp pozdrawiam komaros a Bog powiedzial : "idzcie i podkrecajcie co sie da :twisted: !!!!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja miałem taką grafę i na swoim CELKU w 3D MARKU 2001 miałem 950 punktów :( Wyniki są takie słabe bo grafika jest słaba i posiada tylko 64-o bitową szynę :o Jaki ty masz PROC i ile punktów miałeS ????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lusnic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lusnic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 to powiedz mi czemu ja mam 1300 na 1024*768*32 chyba ze ty masz te 3000 na 16 bitach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 poniewaz ty Komaros masz GF 2 MX 100/200 a Combat ma MX 400!!! MX100/200 ma 64 bitowa szyne danych (~ 1.3 gb/s) a, MX400 ma 128 bit(~2.7 gb/s), stad roznica wynikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Mark dzieki za wyjasnienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Wy nie poruwnujcie TNT2 do mx-a ;) macie chociaz te 3000 pkt... a nie jak ja max 2000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 wogole nie wiedzialem o modelu mx100 ja mam gf2mx i mam 3378 3d markow niektorzy maja wiecej ale jdra po 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komaros Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 moj komp ja widzi jako : GF2 MX 100/200 wiec chyba takie sa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja na swoim kompie wyciągam powyżej 2900 na 3DMarku 2001 ale moja szyna AGP według SiSoft Sandra ma 101 MHz :D. Cały komp działa stabilnie i jak narazie nie miałem wiekszych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 O czym właściwie jest ten topic? Jak chcecie się przechwalać wynikami to jest do tego odpowiednie miejsce... ;) Nie od dziś wiadomo, że ATi i NVIDIA (bardziej NV) zlicza poonkty w benchmarkach MadOnion. Najprostrzym przykładem jest GF4MX, gdzie uzyskuje przewagę 20% nad GF2 8O Jeżeli chodzi o GF2MX to nie spotkałem się z żadnymi przekrętami, a słaby wyniq zawsze ma uzasadnienie. grzybu, jest MX100. Ale na tyle słaby, że oficjalnie do Polski nie trafił - trzeba było sprowadzać zza granic (nie wiem po co, skoro to ma wydajnośc standardowej Rivy TNT2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 pewno zeby opchnac karte z t&l o wydajnosci wspomnianej rivy 2x droze od niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 grzybu, jest MX100. Ale na tyle słaby, że oficjalnie do Polski nie trafił - trzeba było sprowadzać zza granic (nie wiem po co, skoro to ma wydajnośc standardowej Rivy TNT2). Te karty wogóle nie weszły na rynek przez wspomnianą wydajnośc (lub raczej jej brak) został tylko taki "zapis" w sterach 100/200 nie wiem w sumie po co, pewnie im się tego nawet zmienić niechciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 to powiedz mi czemu ja mam 1300 na 1024*768*32 chyba ze ty masz te 3000 na 16 bitach? pomiar jest dobry - jak ja miałem Winfasta GF2MX 200 to miałem magiczne 1339 pkt 8O . Ta grafa to łajno jakich mało i tyle . Zmień na coś pożądnego i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 nic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lusnic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lusnic niejets spartolone ja mam prawie 3000pkt i lusBo jak popatrzysz dobrze to ty masz GF2MX400, a nie GF2MX200 - a to jest zasadnicza roznica - ta druga to pocieta o magistrale i inne bzdury juz pocieta o te bzdury GF2MX400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 komaros, ile jeszcze topicow zalozysz o tej shitgrafie ??? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...