domeryk Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Problem jest taki posiadam komputer z plyta glowna Abit KT7 . Mianowicie chodzi oto ze sprawdzalem zasilacz , karte graficzna , procesor wszystko sprawne a monitor sie nie chce wlaczyc co moze byc przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Sprawdz baterie na plycie glownej..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 a słychać jakieś dzwięki ze speakera ? komputer normalnie przeprowadza post ? spróbuj porpwawić pamięci, bo niekiedy nie zawsze dobrze "osiądą" w slocie i niekiedy trza poprawić tzn. wyłącz kompa poruszaj leciutka pamięciami i włącz jeszcze raz, u mnie to pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 przy wszystkich starszych plytach abita w wypadku takich objawow najpierw ZAWSZE sprawdze sie kondziory... obstawiam ze to one... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 zmien pamieci na inne miejsce bo u mnie taki przypadek miałem podobny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 u mnie to samo jest abit av8 a dosyc czesto monitor zasiłki nie dostaje(tak mi sie zdaje) i czasami speaker wyje albo nie, u mnie z pamieciami wszystko jest raczej dobre sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...