e!Gr00bY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A co powiecie na to 8O BTW - VR-Zone vs. HT Patrzac na te screnshoty doszedlem do wniosku ze oni uruchomili HT na B0 bo ja mam ten sam stepping wg. WCPUID, a mój B0 jest napewno :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 nie gadaj tylko uruchamiaj ja dzis dalem posta o tym ale 2 osoby stwierdzly ze raczj nie realne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Tez mam te stepingi heh dobre musze sobie sprawdzic ale jak sie pozbende tego boxowego coolera z budy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Shiz wlacz cpuid i patrz on jescze tego nie laczyl cpuid pokazuje czy procek ma mozliwosc czy nie ! wez ta wersja i sprawdzaj http://www.3dcht4u.de/3dc/8f43jd/wcpuid.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 grooby mam te same opcje SUPPORTED co ty tylko ja mam jeszcze dostepna on-chip apic hardware (cokolwiek to jest? :) Mam serie SL68Q Costa Rica? To co niby tez mam HT? Tylko jak sciagnalem najnowszy BIOS F3, ktory supportuje niby HT to powodowal mi zwisy i nie bylo dostepnej takiej opcji w BIOSIE (nawet w secret area po wcisnieciu F1 :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Koziol opcja jest dostepna ! ale muisz wyedytowac bioa !! po drugie prawdo podobnie nei wystarczy samo ! wlaczenie trzba polaczyc jescze piny ! linki jak co i jak podawlaem w jakims poscie poszukaj ! Pozdrawiam ndx AVC - AUDIO VISUAL CENTER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 e!Gr00bY : w WinCPUid tez pisze ze mam supported HTT... jak poczytam troche w necie to moze zaczne sie bawic z jego wlaczaniem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 moj screen rozni sie od twojego tym ze na moim jest jeszcze "support" dla ACIP'u - nawet nie wiem co to jest :):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Progsy wykrywaja, tylko co z tego, wlaczyc i tak sie nie da. WCPUID: CPU-Z: FreshDiagnose: HWiNFO32: SmBiosw: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...