bigzzgib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Jak mam wpłacić kase przez paypala niemam karty kredytowej, konta w banku itd Jak to zrobic najtaniej albo ile kosztuje w banku wpłata na niemieckie konto albo przelew 100euro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Nie wplacisz jak nawet nie masz konta w banku, Jak chcesz to moge Ci pomoc (Mam karty kredytowe i konto paypal) tzn przesylasz mi przekazem pocztowym kwote jaka chcesz wplacic + 15zl prowizji na piwo ;) I ja wplacam na paypal ta kwote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A jak bym miał konto w banku to jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A jak bym miał konto w banku to jak to zrobić 1722229[/snapback] Wyrobic karte umozliwiajaca platnosci w necie i zalozyc konto paypal na nia i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Coś sie za to płaci dodatkowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Coś sie za to płaci dodatkowo? 1722254[/snapback] Paypal nie pobiera zadnych oplat. Najprosciej to teraz wyrobic sobie Allekarte ( http://www.allekarta.pl/ ) I do niej odrazu masz konto, i mozesz robic platnosci paypal. Zero oplat za karte i konto. (Placisz jedynie 10zl za wydanie karty jesli nie miales 500zl obrotu w ciagu zdaje sie 3 miesiecy na koncie, ale wystarczy na 1 dzien wplacic 500zl i nastepnego wyplacic.) Albo inteligo z ich visa electron dzialajaca w necie Albo mBank + mkarta za 25zl wydanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Z tą alekartą rozumiem że nic nie płace za konto ani kartę nie mam obowiązku wpłacania tam żadnych pieniędzy nie muszę mieć dochodów itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Z tą alekartą rozumiem że nic nie płace za konto ani kartę nie mam obowiązku wpłacania tam żadnych pieniędzy nie muszę mieć dochodów itd? 1722432[/snapback] Tak czy siak bedziesz musiał to zrobić podpisując umowę, więc :rulez: EDIT: http://www.allekarta.pl/mycard.php Ważne: Nie musisz nic płacić za wydanie karty pod warunkiem, że na karcie, łącznie w ciągu trzech miesięcy, zostanie odnotowany obrót na kwotę min. 500 zł. Jeśli obrót będzie mniejszy, wówczas zostanie pobrana opłata manipulacyjna za wydanie karty w wysokości 10 zł. Opłata zostanie doliczona do Twojego rachunku użytkownika w Allegro. Edytowane 27 Października 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Z tą alekartą rozumiem że nic nie płace za konto ani kartę nie mam obowiązku wpłacania tam żadnych pieniędzy nie muszę mieć dochodów itd? 1722432[/snapback] Tak jak przytoczyl fipa cytat, dochodów nie musisz miec zadnych. Edytowane 27 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A ja mam pytanie jak najlepiej wpłacić komuś w USA $ ? Kwota to ok.300USD. Wyrabiać kartę kredytową czy jak :-P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 A ja mam pytanie jak najlepiej wpłacić komuś w USA $ ? Kwota to ok.300USD. Wyrabiać kartę kredytową czy jak :-P ? 1722562[/snapback] Paypalem ? :D No musisz miec jakas karte ktora sie nadaje :-P Albo załóż allekarte :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Paypalem ? :D No musisz miec jakas karte ktora sie nadaje :-P Albo załóż allekarte :wink: 1722583[/snapback] a tą allekartą mogą płacić tak, że: kupuje coś w usa, podaje im numer karty, a oni ją obciążają kwotą za zakupy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a tą allekartą mogą płacić tak, że: kupuje coś w usa, podaje im numer karty, a oni ją obciążają kwotą za zakupy ? 1722610[/snapback] Tak, oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A ci z Paypalu po jakim kursie przeliczają zł na euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) hmm a ze sie tak spytam ;/ moze zalozyc osoba niepelnoletnia ta karte ? bo nie moge sie doczytac ;/ Edytowane 28 Października 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A ci z Paypalu po jakim kursie przeliczają zł na euro 1723615[/snapback] To musisz sie zapytac w Twoim banku gdzie masz karte. Paypal nie ma nic posrednio do przelicznika hmm a ze sie tak spytam ;/ moze zalozyc osoba niepelnoletnia ta karte ? bo nie moge sie doczytac ;/ 1723635[/snapback] Nie, allekarta jest powiazana z kontem allegro, a w allegro jak nie masz 18 lat to nie mozesz miec konta :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 No konto z allekarty czyli wbk czy przy przeliczeniu biorą coś za to czy przeliczają po kursie sprzedaży jaki mają u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie: wybrałem że niechcę usług bankowości elektronicznej czy nie przeszkodzi mi to w płaceniu kartą przez internet? Edytowane 28 Października 2005 przez bigzzgib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 No konto z allekarty czyli wbk czy przy przeliczeniu biorą coś za to czy przeliczają po kursie sprzedaży jaki mają u siebie 1723928[/snapback] przeliczają po kursie sprzedaży jaki mają u siebie, nic dodatkowo nie biora Jeszcze jedno pytanie: wybrałem że niechcę usług bankowości elektronicznej czy nie przeszkodzi mi to w płaceniu kartą przez internet? 1723994[/snapback] Tego akurat niewiem, ale raczej IMHO nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 A za tego tokena biorą jakieś kaucje opłaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Jesli zaznaczyles ze chcesz tokena to tak, jest oplata ale nie pamietam ile (chyba cos kolo 30zl rocznie) Ale token zbedny jest. No chyba ze jestes przewrazliwiony i bedziesz na koncie trzymal grube $ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Czy allekarta można płacić przez worldpay.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Czy allekarta można płacić przez worldpay.com 1725456[/snapback] Tak mozna wszedzie w necie gdzie akceptuja vise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...