Skocz do zawartości
DarthNICK

MTEC256SDRAM spyle swietny do o/c

Rekomendowane odpowiedzi

No zaczynam szybko watejk bo musze w max kilka dni sprzedac RAM:)

wiec 2x128mb MTEC SDRAM 150cas2-2-2 bardzo mile pamniatki jeszcze gwarancja

255zl lub propozycje ,pamnietajce ze przyszly tydzien oznacza prawdopodobnie spory wzrost cen,

sorr za spam ale to wyjatek po prsotu musze spylic bo co innego sprzedaje i nie mialbym kasiury na DDRAM

Jestem ze SLASKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybys nie sprzedawal po 2 razy tyle co mozna nowki na gieldzie kupic, to pewnie byloby wiecej chetnych :)) Bardzo dobre pamieci sdram mozna kupic po gora 100 za kosc 128...

tu chyba nie zrozumiałeś dobrze bo on chce 255 za obie kości.bo jeśli jest inaczej to chyba jest troche szalony. A poza tym to za 300 niedawno ktoś na forumchciał puścić nanya 333 (oczywiście ddr).Więc moim zdaniem jeśli ktoś myśli w miarę przyszłościowo to sdr nie kupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne ze za obie no i pisalem ze to nie ostateczne cena

Kolo mnie w sklepie noname 256jest po 300zl ,128 za 160

hurtem 256 kosztuje 235zl,

naewno jnie jest to oferta dla kazdego ale jak ktos akurat potrzebuje bardzo duzego fsb to bedzie zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie zwruciliście uwagi ,że to nie są jakieś zwykłe pamięci tylko M.tec (podejrzewam ,że 6 ns -sam takie mam i działają na 150 Mhz cas 2

u qumpla poszły nawet na 160 Mhz) nie robie gościowi reklamy ale myśle ,że warto dorzucić 30 zł i mieć dobre pamiątki a nie takie co ledwo przy cas3 133 Mhz wytrzymają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jabol:

245zl by mnie urzadzalo,wiec jak chesz to bierz,lepiej 2kostki po 128 (sa drozsze:)

To zalezy:dla wiekszosci to po prostu nie taki chlam jak wiekszosc noname,gdzie

zdarzaja sie wredne kostki z kiepskimi stykami niepracujacymi OK z wzstkimki plytami.

Ale ogolne jak mowie:AMDKi moga smigac na 150 cas2-2-2,to samo celki,P4

a najlepiej dzialaja P3

No ruszajcie z propozycjami:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jabol:

245zl by mnie urzadzalo,wiec jak chesz to bierz,lepiej 2kostki po 128 (sa drozsze:)

To zalezy:dla wiekszosci to po prostu nie taki chlam jak wiekszosc noname,gdzie

zdarzaja sie wredne kostki z kiepskimi stykami niepracujacymi OK z wzstkimki plytami.

Ale ogolne jak mowie:AMDKi moga smigac na 150 cas2-2-2,to samo celki,P4 

a najlepiej dzialaja P3

No ruszajcie z propozycjami:)

Jak pomyślę, że za moje 512MB PC133 (2x256) dałem 200zeta i chodzą na 150MHz, 2-2-2-5-7, co prawda, to nie noname'y, ale również nie Kingstony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli jzu o tym mowa to ja chce sprzedac 256 w jesdnej kosci sdramy 133mhz za 220 (przesylka na moj koszt - chyba ze ktos sam wpadnie po nie :D ) moge dac gwarancje od siebie (a tak ogolnie to sa na wieczystej) :>>>>

pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu sobie chyba jaja robi i żeruje na ludzkiej niewiedzy i naiwności- 256 MB DAM-u DIMM PC133 kosztuje dziś (jutro pewnie znowu lekka obniżka) w dobrym sklepie 192,00 nówka sztuka z pięcioletnią gwarancją. I to nie jest wcale super promocja- myślę że na giełdzie będzie jeszcze taniej!

http://www.rainbow-pc.pl/index2.php

Tak więc sprawdzajcie cenniki i nie dajcie się zrobić w balona przez byle cwaniaczka!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...