EMENTALER Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Poszukuje konkretnych tematów muzycznych i ich autorów ponieważ potzrzebne mi są one do tańca. Zależy mi szczególnie na tych bardzo szybkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Jakiego tańca? Bo taniec jest pojęciem względnym i szerokim jak rzeka... Jeżeli chodzi o TT i Latin - Casa Musica - The Best Vol. 25 Dancelife - The Latin Masters Dancelife - Very best Vol. 3 A jeżeli chodzi o b. szybkie to: 17 - Casa Musica [Jive 40] Swing Brothers - Hey Baby 20 - Casa Musica [Jive 43] Jazzy James - Can you swing it Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMENTALER Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 konkretnie interesuje mnie rock and roll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMENTALER Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 ROCK AND ROLL powiedzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jesli dalej bedziesz sie w ten sposob zachowywał, to gwarantuje, ze moderator zaknebluje Ci buzię.. Polecam przejrzec Jego tematy: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ult_type=topics Zastanawiam sie, jak pole123 uchował sie na forum.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) OT MODE ON W pierwszym poscie w tym i kazdym innym temacie powinno byc jasno sprecyzowane o co ci chodzi, drogi uzytkowniku forum. To samo tyczy sie nazwy tematu i ewentualnego podpisu. Bo jak do cholewy jasnej, jak ktos tu wejdzie - gdzie w temacie jest o tancu i dzwieku, a w poscie namber łan napisane, ze potrzebne sa szybkie kawalki, bo cos tam cos tam - ktos moze ci pomoc...? Pierwszy lepszy kto tu wejdzie nic nie napisze, bo nie wiadomo o co konkret chodzi... A w twoim wypadku 'darcie' na nas swojej pieknej buzki i pisanie 2 postow pod rzad to jakis absurd... Jesli chcesz uzyskac jakies informacje, to sie zachowuj i tak sie zaprezentuj, zeby nigdy nikt inny nie uczyl cie zasad wspolzycia w spoleczenstwie, tym bardziej takim jak te/to forum... Tak wiec konczac moja wypocine, mowie ci chlopaku, zebys sie uspokoil, bo tak jak napisal ci fipa, dostaniesz knebla i nie bedzie milo... Postaraj sie takze uzywac google, tam mozna na prawde wiele znalezc... Nie bojmy sie google, tam nie bija... OT MODE OFF Powracajac do tematu, wpisujac w google rock and roll, znalazlem ponoc najlepsza plyte taneczna rock and rollowa, a przynajmniej jest ona utrzymana w tejze konwencji i czerpie inspiracje z lat 80-ych... http://cooltura.korba.pl/muzyka/nowosci_pl...3,2540,art.html :google: 5tka! @ fipa - co do jego uchowania i tematow ;) --> nie mam pojecia... ;) a tak na powaznie, to ponoc takie 'okazy' sa jak karaluchy... nawet bomba atomowa ich nie zabije ;) uchowal sie no i tyle B) Edytowane 9 Listopada 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...