lgolebio Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam Czy ktoś wie gdzie można znaleźć taką przejściówkę (molex ==>> ATX12V). Szukałem na Allegro ale nie znalazłem. Samemu ciężko będzie to zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam Czy ktoś wie gdzie można znaleźć taką przejściówkę (molex ==>> ATX12V). Szukałem na Allegro ale nie znalazłem. Samemu ciężko będzie to zrobić :( 1722394[/snapback] Zrobienie czegos takiego zajeloby okolo 10 minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) U mnie w domu takie 2 się gdzieś znajdą :) A zrobić samemu też się da ;P Jak chcesz to mogę Ci to wystawić na allegro. :) Napisz na PW. Edytowane 27 Października 2005 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Szukałem na Allegro ale nie znalazłem. Jest np. tu link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...