TiGrey Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Mam Semprona 2400 (1667Mhz) podkręconego do 2800 (2000Mhz) i chcialbym sie zapytać czy oplaca mi sie zmienic na tez Semprona tylko że 2500 64bit. Nie wiem czy tę zmiane odczuł bym w grach, mam co prawda tylko 9550 podkręconego na 9600Pro, ale chciałbym mieć lepszego procka, chyba że nie ma dużej różnicy. Jak ktoś wie to procił bym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) nowy proc = nowa technologia 64 bity odczujesz może nie teraz ale w przyszłości na pewno wykorzystasz a pozatym fajne wyniki o/c ale pierwsze co wymień to zasiłke !! A tak pozatym nie w tym miejscu co trzeba topic ale jesteś nowy.... Edytowane 27 Października 2005 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 najpierw zasilacz a jak grasz to koniecznie ramu se dokup - to ostatnie powinno dac duzego kompa!! napewno wiekszego niz zmiana procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...