p3p3 Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 czy pamietacie jak sie nazywa? i skad mozna pobrac? thx aLOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 dxdiag pokazuje. znajdziesz go w :program filesdirectxsetup :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A nie masz czegoś takiego w monitorku?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 w dx to wiem ale byl kiedys taki programik wygladajacy jak stary zegarek elektroniczny i tego szukam Monitor mam badziew Philipsa 15" ale za 1/2 godziny jade na gielde po NECa 791SB podobno zajebisty i bede mogl wreszcie podlaczyc okulary, ktore kupilem 2 lata temu. Obecnie jak dam PHILowi 100Hz to mi Dark Vader czapke na ekran zaklada i Ciemnosc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 w powerstripie mozesz sobie zbindowac pod klawisz wyswietlanie odswiezania w rogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ha! mam juz nowy monitor! Jest suuuuper! i wyswietla odsiezanie i daje sie ladnie krecic zaraz sproboje okular, tylko strzpne z nich kurz dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...