Lipny Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam! Mam problem z mikrofonem. Nie potrafie zmusić go do działania. Poprostu nikt mnie nie słyszy na skype czy jakielkolwiek innej aplikacji. Próbowałem już różnych mikrofonów i różnych wtyków ale dalej nic. Sterowniki zmieniłem na najnowsze i dalej bez efektu. Jakieś pomysły? Sprzęt jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 może masz zapuszczonego FireWalla i on blokuje ruch wychodzący ja tak miałem wyłączyłem Kerio i jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Nie chodzi o to. Nawet rejestrator dzwięku w WinXP nie "czuje" mikrofonu. Poprostu tak jakby go fizycznie nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...