swieru Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam, przyznam się wprost że o kartach nie mam zielonago pojęcia :sad: Więc mam prośbę do tych którzy coś wiedzą na ten temat. Mam zamiar kupić laptopa który posiada taką karte graficzną ATI M9-CSP32 ale nie wiem czy jest ona coś warta i jak stoi w rankingu...? z góry dziekuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Kilka sek. na google i wyglada na to, ze jest to radeon 9000. Karta dobra do biura, dobra jakos obrazu, filmi sobie poogladasz, w stare gry pograsz, tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swieru Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 spoko, dzięki za odpowiedź Jak dla mnie to w zupełności wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...