Gierwazy Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 kupuję sobie nowy sprzęt do kompa i mam dylemat, mianowicie nie wiem jakie mobo wybrać do poniższej konfiguracji: AMD Athlon 3200+ Venice DRAM - Kingston DDR 2x512mb PC-400 Radeon X800GTO HIS 256mb (pci-e) zasilacz - Tagan 420 W wiele się mówi o DFI, ale słyszałem, iż są niesamowicie awaryjne i jest dużym ryzykiem ich kupno, dlatego narazie obstaję przy Ausus A8N-E nForce4 Ultra jakie są wasze propozycje? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) bzdura. jak masz kaske to tylko DFI Edytowane 28 Października 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 niesamowicie awaryjne ? no bez przesady... bierz dfi na nf4. ja bym wzial 3000+ i OC wtedy. poza tym zasilka dobra ale ja wzialbym topowera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierwazy Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 no tak literowka - wziolem Athlona 3000+ :) hmmmm a w ogule nie slyszeliscie o zadnych problemach z DFI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzuś Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ja też zastanawiam się nad płytą główną pod podobny zestaw. Jaka do 380zł byłaby najlepsza (łatwy OC, bezawaryjność itp. itd.) :) Proszę o pomoc. Edytowane 28 Października 2005 przez mistrzuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkzg Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) ja wzięłem pod Athlon 64 3000+ Abita AN8 Ultra, ale nic więcej nie powiem czeka narazie w pudełku na złożenie ponieważ nie mam jeszce wszystkich części :lol: a zasilacz mam chieftec'a razem z obudową instalacja napędów w tej obudowioe jest prosta jak drut :) Edytowane 28 Października 2005 przez kkzg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierwazy Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 problem w tym, że czas mam do soboty ;f a nadal nie jestem zdecydowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 masz kase bierz DFI // masz mniej kasy bierz A8N-E Albo rzuc kostka k2 ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...