lamex Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 witam wszystkich. mam plyte Asus P5ND2 sli deluxe (nforce 4 sli). przy podlaczeniu klawiatury usb (mini manta) wyskakuje blad ze urzadzenie jest uszkodzone albo winda nie moze znalesc stetrownika. szlag mnie trafia bo klawiatura jest sprawna, dziala gdziekolwiek jej nie podlacze, na poprzedniej plycie (i875) tez nie bylo problemu. co ciekawe inne urzadzenia usb (mysz, pad, aparat cyfrowy) dzialaja bez problemu co mnie jeszcze bardziej dziwi i wyprowadza z rownowagi. naprawde brak mi pomyslow.... pomozcie prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 sprawdz czy w biosie jest opcja usb keybord... na starszych płytach była taka opcja i się ustawiało czy ma byc unabled czy disabled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamex Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wszystko jest wlaczone jak trzeba, to bedzie ciezka sprawa, moze napiecie jakie pobiera ta klawiatura jest nie takie jakie daje usb na plycie, ciekwe tylko dlaczego wszystkie inne urzadzenie dzialaja na niej a sama klawiatura dziala na innych maszynach, nie czy mam reklamowac ta plyte .... sprawdze jeszcze z inna klawiesnica na usb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...