kubolo Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) No wiec tego nie wiem. Na razie mam sprzet do bani, jednak na wiosne kupuje mobo, grafe i proca. Jaki zasilacz bedzie dobry na podkrecone, mocne rzeczy?? Aerocool Aeropower, Akasa, Topower?? Jest 100 takich tematów, wszystkie jednak z 2003 albo 2004 roku, albo "jaki zasilacz do 50 zł??" albo "jaki zasilacz do 350 zł??"...:/ Edytowane 27 Października 2005 przez kubolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 tu masz fajna zasilke! http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=119052 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Tagana 430... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 a ten?? wydaje sie fajowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 pewne jest to, że bedzie dzialal na moim sprzecie a w przyszlosci na a64, nf4 itd.?? czy nie, bo nie ma zlaczy pci-e i nie wiem w zwiazku z tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 no dobra kilka ostatecznych propozycji, ktora wybrac?? : -AEROCOOL AEROPOWER 450 -CHIEFTEC 450 -ENERMAX 465 -HUNTKEY 400 -NEOTEC 380 -HIPER POWER 480THERMALTAKE 430 THERMALTAKE 430 (inny model) zalezy mi aby moc latwo pozniej przeniesc go na 939 itd. a nie kupowac jakis zapinek bo "w zasilaczu nie ma zlacz na pci-e"... ale jesli mozna dokupic (cos tak slyszalem), a zasilacz bedzie najlepszy, to moge sie zgodzic:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Po 1. Bierz Tagana Po 2. EDYTUJ POSTY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 sorry nie zobaczylem tego;) juz nie bede. chce zasilacz nowy, a na nowego tagana mnie nie stac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Tagana 380W za 270 napewno wyrwiesz i napewno uciągnie twój zestaw razem z tym co masz zamiar mieć w przyszłości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 http://zenfist.pl/pID/56/tagan-tg380-u01-black.html 255zł http://sklepwgk.pl/prod.php?id=TG380-U1 238zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...