Wojtello Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Ostatnio coś mi komp zwalniał . Podczas giercowania w ET chaczy niemiłosiernie . Zacząłem dociekać przyczyn i się okazało , po włączeniu menadżera zadań , proces SYSTEM wykorzystuje od 50 - 100 % użycie procesora . Co to ulicha znaczy ! Panowie Hilfe !!! Mój system to Windows XP PRO Dzięki po stokroć dzieki P.S Obciążenie przez proces system po jakims czasie zaczyna skakać od 0 - 50 % . Obciążenie pamięci przez proces system 240 kilobajtów . NIE WIEM CZEMU POKAZYWAŁO NA SYSTEM ALE WINNY BYŁ JEDNAK SPYWARE DOCTOR . ODINSTALOWAŁEM Edytowane 28 Października 2005 przez Wojtello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 podczas tylko wyłączaj i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...