kocurek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 mam problem z instalacją tego programu. jakiś czas temu instalowałem go normalnie, używałem parę m-cy a później wywaliłem. jednak cały czas po odinstalowaniu w programach i w rejestrze wyskakiwało mi że go ciągle mam. zacząłem więc recznie usuwać rejestry. myślałem że wszystko wywaliłem ale teraz jak chcę zainstalować nową wersję to wyskakuje mi że juz mam starszą i muszę tamtą usunąć. w dodaj/usuń mam na pierwszej pozycji program bez nazwy którego nie mogę usunąć jak chce zainstalować starszą to mam komunikat, że nie może odczytać z cd-rom ani innego dysku i mam podać ścieżkę ręcznie, jak podaje, to źródło instalacji jest niedostępne i kółko się zamyka. co zrobić? jak wyszyścić rejestr z tego syfu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Do czyszczenia rejestru używam jv16 PowerTools 2005 . Masz tam opcje czyszczenia rejestru . Ze strony producenta mozna sciągnąć 30 dniowa wersję trialową . Programik fajny powinien pomódz ale ja tu raczej zadaję pytania niż udzielam odpowiedzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 czyszczę tym samym :) ręcznie i automatem a wgrać nie moge żadnej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Podaj nr błędu jaki wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 nr błędu nie ma, komunikaty wyglądają tak a folderu trial_stup.msi też nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...