HUMMER Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Witam, Mam taki oto problem. Oprogramowanie "iTurbo" dołączone do karty graficznej "HIS Radeon X700 Pro IceQ Turbo" wymaga przy instalacji podania klucza produktu. Jest on umieszczony na opakowaniu karty. Jednak pudełko to zostało wyrzucone. Osobiście nie robiłbym z tego problemu, ale karta nie jest moja:\ I tu pojawia się moja prośba. Czy którys z forumowiczów mógłby mi udostępnic swojego cd-key'a, bądz pokierować w odpowiednie miejsce. Pytałem w tej sprawie HIS'a ale nie doczekałem się odpowiedzi. Głupia sprawa, ale musze sobie z tym jakoś poradzić. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no comments -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUMMER Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 >paweldrake: dzieki za pomoc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...