Gość Piotrek28 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Witam, Mam następujący problem. Drukarka przy drukowaniu pociagnela za duzo kartek i w zwiazku z tym tusz sie wylal i urwala tasiemka. Tasiemka zostala zalozona, drukarka umyta (miala male wodowanie:/) i bardzo dokladnie wysuszona. Obecnie gdy chcę coś wydrukować to od kompa wychodzi sygnał, lecz nie dochodzi do drukarki (nawet nie bąknie), ale gdy podnosze zamknięcie wózek z tuszami działa. Spotkaliście sie z takim problemem lub wiecie co poradzić, proszę o szybką odpowiedź. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walterman Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 moze wody sie za duzo nalykala.. pojawia sie komunikat o problemach z laczeniem z drukarka?? sprobuj wydrukowac strone testowa(drukuje ja z pamiecie wewnetrznej), jak nie pojdzie, to jest problem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...