jalo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Mam 2 pytania 1.apropo mojego athlonka 1800+ thoroughtbred-B jakiej lini napiec używa ? 2.i drugie choc nie zwiazane z pytaniem ale szkoda zakładac temat i zasmiecac forum dotyczy ono mojego zasilacza Chieftec ATX-410-212 a konkretnie wtyczki atx skalda ona sie z dwóch czesci 20 pinowej wtyczki i 4 pinowej i czy tą 4 pinową wtyczke moge włożyc do abita nf-7-s v2.0 ? mysle ze raczej tak :lol: ale pytam na wszelki wpadek heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 1. To już zależy od płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 moja płytka to abit nf7-s v2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ona chyba bierze z 12C, ale nie jestem pewny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Nawet nalezy wlozyc :wink: i abit ciagnie z 12v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hmm wpiełem tą wtyczke 4 pinową i mi sie komp nie włączył...why?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Rozumiem ze wpioles ta 20 pinowa i 4 :wink: tak dla pewnosci pytam No to zeczywiscie dziwne :blink: Moze sprobuj bios zrestartowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...